Sunday, May 5, 2024

may, 2024

Samenvatting: Wipro gaat samen met SAP oplossingen ontwikkelen voor de detailhandel en de mode-industrie

EAST BRUNSWICK, NJ & BANGALORE, India–()–Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor informatietechnologie, consulting en bedrijfsprocesdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan een overeenkomst met SAP SE (NYSE: SAP) om gezamenlijk naar de markt te gaan en samen oplossingen te ontwikkelen voor de retail- en mode-industrie.

De bedoeling van dit engagement is om samen nieuwe oplossingen te ontwikkelen, die retail- en modebedrijven zullen helpen om bedrijfsprocessen en klantervaring effectief te beheren. Het biedt een scala aan functionaliteit, van modefabricage tot merchandising in de winkel, zoals hieronder beschreven:

  • Een oplossing voor het beheer van handelswaar voor de detailhandel op basis van SAP S / 4HANA® Cloud zal helpen bij snelle innovatie en bedrijfstransformatie. Het behandelt end-to-end-processen zoals procure-to-pay, order-to-cash, supply chain en core finance voor retail. Omnichannel prijzen en promoties, omnichannel merchandising- en assortimentplanning, vraag- en aanbodplanning en winkelhandel zullen belangrijke aandachtsgebieden zijn.
  • Geavanceerde functionaliteit voor modefabricage als onderdeel van de SAP S / 4HANA-oplossing voor mode en verticaal zakendoen zal de end-to-end productieplanning en -uitvoering versterken en tegelijkertijd inspelen op last-minute veranderingen die een norm in de branche zijn geworden.
  • Een cloudaanbod voor een intelligente winkeloplossing, die de klantervaring zal helpen verbeteren door de productiviteit van winkelmedewerkers te verhogen door middel van geavanceerde winkelprocessen en automatisering van winkelprocessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News