Monday, May 6, 2024

may, 2024

Samenvatting: ESI Group lanceert een “No Meeting Day” om de balans tussen werk en privé van zijn werknemers te beschermen en het belang van tijd nemen te herstellen

PARIJS–()–ESI Group (Parijs: ESI):

Een onevenwichtige vergelijking

Een jaar geleden, in de nasleep van COVID-19, begonnen bedrijven zich aan te passen om de continuïteit van hun activiteiten tijdens lockdown te waarborgen. Met mensen die aan hun huis gebonden zijn, is de mogelijkheid om sociale contacten te leggen, in een professionele of persoonlijke context, sterk aangetast. Als belangrijk onderdeel van het leven van veel burgers zijn en blijven kantoren en werkplekken inderdaad een belangrijke uitlaatklep voor socialisatie. Om tegenwicht te bieden aan deze verandering, hebben bedrijven tools gebruikt, zoals digitale vergaderingen, om medewerkers te blijven verbinden om de teamgeest en het gevoel erbij te horen te behouden. Bedrijven werden een van de laatst overgebleven dingen op het gebied van sociale banden toen al het andere in de wacht werd gezet. Als gevolg hiervan zijn de agenda’s van teams gevuld; vergaderingen accentueren nu de dag, veroorzaken stress, nemen de tijd weg die nodig is om verschillende taken uit te voeren en verminderen de focustijd, waardoor de werkdag in de avond of zelfs in het weekend wordt geduwd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News