Friday, May 3, 2024

may, 2024

Akumulátorový tyčový vysavač Dreame T30 debutuje v Evropě prostřednictvím obchodu AliExpress

, /PRNewswire/ – Dreame Technology, rostoucí inovativní společnost specializující se na chytré domácí spotřebiče určené pro úklid, učinila další velký krok k dosažení chytřejší a čistší domácnosti se svým produktem nové generace –akumulátorovým tyčovým vysavačem Dreame T30. Akumulátorový tyčový vysavač Dreame T30, využívající špičkovou technologii, se na pultech obchodu AliExpress v Evropě objeví 14. června v 9 hodin ráno středoevropského času.

Dreame T30 is meant to bring transcendent cleaning experiences for your home

Dreame T30 is meant to bring transcendent cleaning experiences for your home

Od počátku roku 2020 se životní styl lidí kvůli řádění pandemie po celém světě výrazně změnil. Lidé začali trávit více času prací z domova a pobytem s rodinou, takže pro ně částice ve vzduchu a skrytý prach mohou představovat problém nebo dokonce zdravotní hrozbu – zejména pro osoby alergické na roztoče. Společnost Dreame Technology si tuto naléhavou poptávku plně uvědomuje a uvádí na trh vysavač Dreame T30, který přináší revoluci do oblasti úklidu v domácnosti.

Špičkový motor a silný sací výkon

Dreame T30 se může pochlubit extra rychlým motorem 150K PRM, který generuje silný sací výkon a filtrací celého stroje, která zachycuje mikročástice, jako jsou pyly a bakterie, což ve výsledku zaručuje efektivní hloubkový úklid. I při tak výkonném motoru a silném sacím výkonu jeho 8vrstvý systém redukce hluku udržuje hluk na minimální úrovni, což zajistí příjemné a tiché čištění.

Dlouhá výdrž akumulátoru a vyměnitelný akumulátor

Výkon vysavače závisí nejen na sacím výkonu a filtraci, ale také na době provozu a vnitřním systému. Vysavač Dreame T30 je vybaven lithium-iontovou polymerovou baterií s kapacitou 8*2900 mAh a dobou provozu 90 minut v úsporném režimu. Konstrukce vyjímatelného akumulátoru umožňuje pohodlnější recyklaci a energetickou ochranu. Díky zjednodušené konfiguraci a chytrému chlazení udržuje vysavač Dreame T30 konstantní teplotu akumulátoru a stará se tak o stabilní a působivý výkon.

Inteligentní HD displej a automatické přizpůsobení úklidu

Dreame T30 také vyniká inteligentním HD displejem, který zobrazuje údaje v reálném čase a informuje uživatele o záznamu úklidu, detekci prachu, výměně filtru, životnosti akumulátoru atd., takže uživatelé mají o všem vždy dokonalý přehled.

Kromě toho dokáže jeho snímač detekce nečistot automaticky upravovat sací výkon podle množství zaznamenaného prachu. Jinými slovy, když vysavač Dreame T30 zjistí velké množství nahromaděného prachu, jeho sací výkon se automaticky zvýší. Při poklesu prašnosti se sací výkon sníží na normální režim.

Uvedení vysavače Dreame T30 na trh potrvá od 14. června 9: 00 středoevropského času do 26. června 08: 59 středoevropského času s propagační cenou 379,99 USD v obchodě AliExpress. Prvních 150 zákazníků získá ZDARMA akumulátorový rotační elektrický mop Dreame (v hodnotě 139 USD). Pokud se během tohoto období rozhodnete zakoupit další akumulátor T30 (původně za cenu 100 USD), zaplatíte pouze 30 USD.

O společnosti Dreame Technology 

Společnost Dreame Technology, která byla založena v roce 2015, se zaměřuje na inteligentní domácí spotřebiče určené pro úklid s vizí zlepšit kvalitu života uživatelů na celém světě prostřednictvím technologií. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Twitteru. Další informace naleznete na adrese https://www.dreame-technology.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1531492/1.jpg

SOURCE Dreame Technology

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News