Thursday, May 2, 2024

may, 2024

Samenvatting: IQM breidt activiteiten uit naar Spanje; Nieuwe eenheid om zich te concentreren op Quantum Finance en co-design van Quantum Computers

ESPOO, Finland–()–IQM Quantum Computers (IQM) breidt zijn activiteiten uit naar Spanje en creëert een dochteronderneming in Bilbao. Deze operatie werd ondersteund door het Baskische lokale bestuur via de provinciale raad van Bizkaia en het stadhuis van Bilbao.

Met zijn activiteiten in Spanje wil IQM naast zijn kantoren in Finland en Duitsland een andere hotspot voor quantum computing aanboren. IQM Spain zal nauw samenwerken met de lokale onderzoeksgemeenschap, kwantumexperts uit de academische wereld en de industrie om een levendig Spaans en Europees kwantumecosysteem op te bouwen. IQM zal met zijn internationale partnernetwerk ook het Spaanse kwantumecosysteem verbinden met het wereldwijde kwantumnetwerk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News