Thursday, May 2, 2024

may, 2024

Samenvatting: Tech Mahindra benoemd tot leider in cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten in 2021 ISG Provider Lens™ Quadrant Report

NEW DELHI, India–()–Tech Mahindra, een toonaangevende leverancier van diensten voor digitale transformatie, consulting en bedrijfsre-engineering, kondigt vandaag aan dat het in 2021 is benoemd tot leider in Managed Security Services (MSS) voor de middenmarkt ISG Provider Lens™ Cybersecurity Solutions & Services Kwadrantrapport. Tech Mahindra is erkend in de categorie Leader in zowel het VK als de Verenigde Staten.

De erkenning bevestigt de toewijding van Tech Mahindra om klanten wereldwijd een robuust beveiligingsecosysteem te bieden en uitgebreide cyberbeveiligingsoplossingen te leveren die zijn afgestemd op hun unieke zakelijke behoeften. Het ISG Provider Lens™-rapport in het Verenigd Koninkrijk noemde Tech Mahindra een van de vijf marktleiders voor zijn Security Operation Center (SOC)-activiteiten, gevestigde MSS-praktijken en AI-aangedreven platform dat snellere detectie en rapportage van bedreigingen ondersteunt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News