Wednesday, May 1, 2024

may, 2024

Samenvatting: Eaton’s Vehicle Group onthult compleet assortiment differentiëlen voor elektrische voertuigen

GALESBURG, Mich.–()–Energie beheerbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat zijn Vehicle Group een uitgebreide reeks gespecialiseerde differentiëlen voor elektrische voertuigen heeft gelanceerd met vergelijkbare prestaties als voertuigen met een traditionele internal combustion engine (ICE). De markt voor personenauto’s gaat steeds meer over op elektrische voertuigen (EV’s), en Eaton heeft de expertise en ervaring om de oplossing te bieden die EV-fabrikanten nodig hebben.

Eaton’s Traction Control-familie van differentiëlen kan zorgen voor verbeterde tractie in ongunstige omstandigheden, zoals sneeuw en modder, en verbeterde stabiliteit tijdens het rijden op een trailer. Als wereldwijde leverancier heeft Eaton uitgebreide kennis van voertuigdynamica en veiligheidsnormen, evenals tientallen jaren ervaring in het werken met wereldwijde autofabrikanten om differentiëlen te integreren in nieuwe voertuigplatforms. Eaton levert sinds 2015 differentiëlen aan de EV-markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News