Saturday, May 4, 2024

may, 2024

Samenvatting: Temenos door onafhankelijk onderzoeksbureau uitgeroepen tot leider in platforms voor betrokkenheid bij digitaal bankieren en hub-evaluaties

GENVE, Zwitserland–()–Temenos (SIX: TEMN), het banksoftwarebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot leider in twee belangrijke rapporten – The Forrester Wave™: evaluaties van Digital Banking Engagement Platforms en Digital Banking Engagement Hubs voor Q3 2021*. Temenos was in beide evaluaties het hoogst gerangschikt in de categorie strategie.

Temenos is van mening dat deze positie als leider in beide rapporten ook aantoont dat Temenos Infinity een uitgebreid platform voor digitaal bankieren combineert met krachtige low-code ontwikkelingsmogelijkheden die de bedrijfstransformatie stimuleren. Temenos schrijft de erkenning toe aan zijn toonaangevende productstrategie, zijn innovatieve Explainable AI (XAI)-technologie en Micro Apps-architectuur die Temenos Infinity onderscheidt en zorgt voor naadloze digitale klantervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

1,595FansLike
0FollowersFollow
24FollowersFollow
2,892FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest News